De wijngaard: Quvestra

Kwaliteit, passie, traditie. Dat is waar Quvestra voor staat en in gelooft. Een geschiedenis vol passie. Passie voor het Oltrepo Pavesa gebied, passie voor kwaliteit, passie voor de magie die bij het proces hoort om druiven om te toveren tot een vloeistof die representatief kan worden voor van een enkele bodem en diens cultuur, kunst en geschiedenis. 


Quvestra wil dit allemaal uitdrukken in hun wijnen door een hartelijk onthaal te hebben voor iedereen die hen bezoekt uit nieuwsgierigheid of om gewoon van een goed glas wijn te genieten in een mooie omgeving. 


Tegenwoordig werken ze samen met erg getalenteerde professionals met wie ze een project hebben gestart om extraordinaire producten te maken. 


Hun experts verzorgen de wijnen continue om er zeker van te zijn dat hun druiven de maximale potentie behalen en unieke smaken en aroma’s creëren. Zij verbouwen hun wijngaarden met respect voor de natuur en de omgeving en gebruiken dan ook geen herbicides. Enkel wat er al in de natuur aanwezig is. Uiteraard wordt het oogsten dan ook met de hand gedaan. 


“Volg het ritme van de natuur: haar geheim is geduld” (cit. Ralph Waldo Emerson)